Skip to main content

Nyheter

ÅRSMÖTET INSTÄLLT!

IMG 0082
Idag, tisdagen den 17 mars, beslutade styrelsen för Hyresgästföreningen Sollentuna att ställa in det planerade årsmötet onsdagen den 25 mars på grund av coronaviruset.

Argumenten för beslutet var flera. Dels så finns en uppenbar smittospridningsrisk, speciellt i region Stockholm som är värst utsatt i landet. Dels antar styrelsen att många medlemmar skulle välja att inte komma just på grund av oro för risken att bli smittad, vilket inte är önskvärt av flera skäl.

Genom detta beslut tar Hyresgästföreningen Sollentuna sitt ansvar i den mycket speciella och ovanliga situation som landet nu befinner sig i.

Vad händer nu?
Föreningsstyrelsen har satt ut onsdagen den 29 april som nytt – och preliminärt – årsmötesdatum.

Alla förtroendevalda inom föreningen kommer att få ett informationsblad om detta utskickat.

Alla medlemmar i Sollentunaföreningen som har en e-postadress registrerad i medlemsregistret, kommer inom kort att får ett e-postmeddelande med denna information.

Denna artikel läggs nu direkt ut på föreningens Facebooksida.

Information
nom kort lär det komma information och direktiv från både Hyresgästföreningen region Stockholm och förbundet om hur detta ska hanteras framöver.

Hyresgästföreningen region Stockholm har en informationssida om corona. Se https://www.hyresgastforeningen.se/aktuellt/nyheter/information-om-coronaviruset/.

Förbundet har beslutat att stänga alla kontor för externa besök. Se artikel på Hem & Hyra: https://www.hemhyra.se/nyheter/hyresgastforeningen-stanger-alla-kontor/

Så fort det kommer mer information, så kommer föreningsstyrelsen att informera om detta. Främst genom denna hemsida.

Föreningsstyrelsen
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .