Skip to main content

Nyheter

Demonstration!

Demonstration
Mot hyreshöjningarna, bostadsspekulation och undermåliga hyresrätter – för sänkta hyror och byggande av fler billiga hyresrätter.

Dag: Söndagen den 2 april 2023.

Tid: 15.00.

Plats: Mynttorget.

Vi har fått nog av konstanta hyreshöjningar, bostadsspekulation och undermåliga hyresrätter. Nu ska vi säga emot och demonstrera mot Fastighetsägarna som är organisationen som representerar förfärliga hyresvärdar som Victoriahem (tidigare Hembla) och Stena Fastigheter.

Vi samlas vid Mynttorget för att sedan marschera tillsammans till Norra Bantorget. Under demonstration kommer det vara bl.a. delas ut pris till Sveriges värsta hyresvärdar! Vi ses söndag den 2 April kl 15:00 på Mynttorget!

Vi kräver sänkta hyror!
Vi kräver byggandet av fler billiga hyresrätter!
Vi kräver att hyresvärdar ska renovera utan att höja hyran!

Demonstrationen anordnas i samband med Housing Action Days (HAD) 2023. HAD pågår mellan 24 mars och 2 april och anordnas av European Action Coalition, ett nätverk av bostadsrelaterade organisationer i Europa som Ort till Ort är en del av. Under dessa dagar kommer alltså aktioner och demonstrationer hållas runt om i Europa och detta är en av dem.

Organisationer som är intresserade av att gå med i demonstrationen kan kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .