Thomas Axelssons krönika december 2019

Kampen mot utförsäljningar och ombildningar fortsätter.

Att det lackar mot jul hindrar tyvärr inte utförsäljningarna. Enligt plan ska försäljningsavtal om 538 hyresrätter i Rotebro och Rotsunda undertecknas den 17 december. Sedan ska den nye ägaren ta över någon gång under det första kvartalet 2020. Vi får se hur det blir med det.

Något positivt i allt detta elände är att allt fler aktiverar sig mot utförsäljningarna. Nu senast på Rotebro torg och Rotsunda torg en kall och kulen måndagskväll. Och det kommer att bli fler. Många fler.

Vissa lär sig aldrig 1
Henrik Thunes (M) anklagade oss som bekant för att vara ett hinder för nyproduktion av hyresrätter på kommunens fullmäktigemöte den 24 oktober. Som svar på tal så skrev vi ett öppet brev till Thunes om vad vi tyckte om detta tilltag. Det vägrar han nu att svara på. Lite på grund av att det är ett öppet brev, och mycket på grund av hur brevet var formulerat. Om detta brev nu är så väldigt besvärligt för Thunes, så kunde han väl ha tänkt på det innan han öppnade munnen och släppte ut de ogrundade anklagelserna mot oss. Hur svårt kan det vara?

Vissa lär sig aldrig 2
Hembla är Hembla… De har blivit totalsågade i media för sitt usla underhåll, sina affärsmetoder med dyra konceptrenoveringar och alla möjliga trix för att driva upp hyrorna. Märk här att företaget tidigare hette D. Carnegie, men bytte namn till Hembla för att det föregående hade fått så dåligt rykte. Och nu åker man runt i sina områden med en husbil för att göra reklam för sina illa omtyckta konceptrenoveringar, och låtsas att de konkurrerar med Hemglass. Varför inte göra om och göra rätt? Hur svårt kan det vara?

250px Juletræet
I denna årets sista krönika återstår nu bara att önska alla medlemmar, hyresgäster och läsare En God Jul och Ett Gott Nytt År! Så nu gör jag det!
  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boutvecklare & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 070 - 301 60 18
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier