• Hem
  • Skriv Under!!!

Namninsamling - Stoppa slakten av Sollentunahem

Protestknappp3

Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna har, med stöd av Centerpartiet, drivit igenom att Sollentunahem ska sälja 2 000 hyresrätter till andra fastighetsbolag, föra över alla kommersiella fastigheter från Sollentunahem till ett nybildat kommunalt fastighetsbolag samt fortsätta ombildningarna av Sollentunahems hyresrätter till bostadsrätter. Idag finns 30 bostadsrättsföreningar som gör anspråk på att få ombilda 2 300 av Sollentunahems cirka 5 800 hyresrätter.
 
Hyresgästföreningen Sollentuna kräver att försäljningarna, överflyttningarna av fastigheter och ombildningarna stoppas!

I vår insamlingslista har vi ditt namn, din e-postadress samt ditt postnummer. Dessa uppgifter sprider vi inte någonstans, och när vi gör e-postutskick så kan inte mottagarna se andras e-postuppgifter.

Vår namninsamlingskampanj beräknas att pågå fram till årsskiftet 2018/2019. Därefter så förstör vi de personuppgifter som nämns ovan.

Du kan när som helst meddela oss om du vill att vi ska ta bort dina uppgifter i utsändningslistan, via följande e-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Med Vänlig Hälsning

Hyresgästföreningen Sollentuna

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ogiltig inmatning