Skip to main content

Nyheter

Odlingslådor i Rotsunda gård ska tas bort

Blommor balkong
På Skinnaråsvägens och Annerovägens balkonger finns det rejäla utanpåliggande odlingslådor som Sollentunahem nu ska ta bort.

Någon information till hyresgästerna om detta har inte getts av Sollentunahem. Istället har hyresgästerna kunnat läsa om detta i två artiklar i lokaltidningen Mitt i Sollentuna under de senaste veckorna.

Anledningen till att Sollentunahem vill ta bort odlingslådorna, är att man i många år haft problem med vattenskador i och kring dessa.

Många hyresgäster är kritiska till detta, och framför allt till att man inte fått någon information. Man fick läsa om det i lokaltidningen istället för att få information från sin hyresvärd.

Enligt ett uttalande av Sollentunahems tillförordnade vd Helena Apell i tidningen Mitt i Sollentuna, så kommer man att informera hyresgästerna i god tid innan arbetet påbörjas.

Som kompensation så kommer Sollentunahem att erbjuda hyresgästerna fyra ”vanliga” blomlådor som kan ställas på de igengjutna odlingslådorna.

Det är okänt när dessa arbeten ska utföras.

Läs artiklar om detta på Mitt i Sollentuna: (https://mitti.se/nyheter/hyresgaster-rotsunda-odlingslador/?omrade=sollentuna) - http://epaper.mitti.se/edoris?tem=epaper_mist#.
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .